Beställningar

Handla på Footish

Att handla på footish.se är snabbt, enkelt & säkert. Du behöver inte bli medlem för att handla och vi fraktar allt snabbt och smidigt med PostNord som levererar till ditt utlämningsställe.

Om en produkt säljer slut trots att det ser ut som att produkten finns på hemsidan så behåller vi oss rätten att cancellera en order. Vid extremt hög belastning kan det förekomma överförsäljning på en eller flera produkter. I detta fall så behandlar vi ordrarna i den ordningen som de kommer in vilket kan medföra att vi är tvugna att stryka den/de senare inkomna ordrarna.

Priserna som anges är inklusive svensk moms, och vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och produkter som tar slut i lager. 

Rabattkoder

Har du en rabattkod som du vill använda fyller du i koden i kassan och trycker på "Aktivera". Du kommer direkt att kunna se det slutgiltiga beloppet i beställningsöversikten.

Har ni någon rabattkod jag kan få ta del av?

Genom att följa oss på sociala medier som t.ex. Facebook och Instagram så är du alltid först med att ta del av våra rabatter och erbjudanden. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa det senaste fråm oss.

Returer av rabatterade varor

Om du beställer varor med mängdrabatter (som "3 för 2") kommer rabatten förverkas i händelse av att du vill lämna tillbaka en av varorna.